Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΔΕΙΤΕ ...Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ... ΠΟΥ ΔΟΥΕΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ!

Ο ΜΕΓΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΤΖΕΦΡΥ  ...ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ...ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ... ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Γαπ!

Για να δείτε το θέατρο που παίζεται στη Βουλή... και τη σοβαρότητα αυτών των υποκειμένων.. που πληρώνουμε για να μας εκπροσωπούν.. Ψαχνουν τη λίστα της πουτανιέσκας του Δ.Ν.Τ (επουσιώδες θέμα) και αδιαφορούν για τους εγκληματίες που έφεραν την Ελλάδα στο σημερινό χάλι!!! 


ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΣΤΟ ΟΛΙΓΟΣΕΛΙΔΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

ypomnimatzef
«ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ» ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
Υπόμνημα κατέθεσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην Προανακριτική Επιτροπή, που διερευνά την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ".
Αποσπάσματα από το υπόμνημα:

"Δεν ενημερώθηκα ποτέ ούτε ζήτησα να ενημερωθώ για το περιεχόμενο ή για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα αναφορικά με τη λίστα", αναφέρει ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου στο υπόμνημα που κατέθεσε στην Προανακριτική Επιτροπή που ερευνά την υπόθεση της λίστας "Λαγκάρντ", υποστηρίζοντας πως πάγια εντολή του προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών και τους αρμόδιους φορείς ήταν να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα για την πάταξη της φοροδιαφυγής.
Ξεκαθαρίζει στο υπόμνημά του ότι "περίπου στα μέσα του 2010 ενημερώθηκα από τον τότε Υπουργό Οικονομικών για τη δυνατότητα απόκτησης στοιχείων που αφορούσαν στις καταθέσεις Ελλήνων στο εξωτερικό. Έδωσα εντολή να γίνουν όλες οι αναγκαίες ενέργειες για την απόκτησή τους".
Σημειώνει επίσης ότι δεν είχε συζήτηση με τον τότε Διοικητή της ΕΥΠ, επί του περιεχομένου ή του τρόπου διαχείρισης της λίστας.
Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που έφεραν τη μητέρα του Μαργαρίτα Παπανδρέου να εμπλέκεται στη λίστα "Λαγκάρντ" και συγκεκριμένα με τον λογαριασμό των 500 εκατομμυρίων δολαρίων ο πρώην Πρωθυπουργός, αναφέρει στο υπόμνημά του:
"Υπενθυμίζω ότι υπήρξα πρόσφατα και ο ίδιος προσωπικά θύμα της φημολογίας που αναπτύχθηκε δημόσια, όπως και της άκρατης σεναριολογίας και συνωμοσιολογίας που επικράτησε σχετικά με τη λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ, όταν με έκπληξη και οργή αντιμετώπισα τη συνειδητή κατά την άποψη μου προσπάθεια ορισμένων να εμπλέξουν στην υπόθεση τη μητέρα μου Μαργαρίτα Παπανδρέου για προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες. Η Δικαιοσύνη θα έχει σύντομα το λόγο σε αυτή την υπόθεση".
Σε άλλο σημείο του υπομνήματος διερωτάται αν "μπορεί κανείς σήμερα να είναι ικανοποιημένος από την εξέλιξη της υπόθεσης λίστας Lagarde; Προφανώς όχι. Ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος μπορεί να είναι ευχαριστημένος με την πορεία της συγκεκριμένης υπόθεσης, παρά την εκτεταμένη συζήτηση που έχει γίνει για αυτή".
Η κλήση του Γ. Παπανδρέου επισπεύσθηκε μετά την κατάθεση Διώτη, ο οποίος δημοσιοποίησε τα email του, προς τον Γ. Παπακωνσταντίνου και τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Κωνσταντίνου Μπίκα.
Από αυτά τα email, προέκυπτε ότι ο Γ. Παπανδρέου, είχε ενημερωθεί για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Ο Κωνσταντίνος Μπίκας, στη δική του κατάθεση διέψευσε ότι είχε μιλήσει για το θέμα με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, κάτι που οδήγησε σε κατ' αντιπαράσταση εξέταση Διώτη-Μπίκα, χωρίς όμως να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου