Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΚΙ ΟΜΩΣ...ΔΕΝ...ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ...


Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ALTER EGO ΤΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ, ΠΕΤΡΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, ΑΠΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ

.

ΕΜΕΙΣ...Το έχουμε γράψει πολλές φορές... Κι είπαμε πως είναι στο 
Πατριαρχείο Ιεροσολύμων... όπου κάνει μπίζνες με ΜΚΟ του Πατριαρχείου 
που είναι διευθυντής της!
kyriakidis-660 1
Ο καταζητούμενος, άλλοτε στενός συνεργάτης του προφυλακισμένου για 5 κακουργήματα σχετικά με το σκάνδαλο της Proton bank, επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη
Φυγοδικεί εδώ και πολλούς μήνες και ήδη καταζητείται από την Ιντερπόλ μετά το διεθνές ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του από την ελληνική Δικαιοσύνη.
Ο Πέτρος Κυριακίδης που εξαφανίστηκε από τη στιγμή που η αστυνομία συνέλαβε τον Λαυρεντιάδη στη βίλα του μεταξύ Βάρης και Βουλιαγμένης κατηγορείται για άμεση συνέργεια σχεδόν σε όλα τα αδικήματα που βαρύνουν και τον προφυλακισμένο επιχειρηματία.
Οι γνωστές του σχέσεις με την εκκλησία της Ελλάδας, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, την Αρχιεπισκοπή της Κύπρου αλλά και το Αγιο Ορος, τους οποίους έχει ευεργετήσει πολλαπλώς τα τελευταία χρόνια, οδηγούν τις αρχές να έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε διάφορα μοναστήρια όπου υποπτεύονται ότι μπορεί να του έχει παρασχεθεί καταφύγιο.
Οι αρχικές διακριτικές έρευνες ξεκίνησαν από το Αγιο Ορος καθώς, παρά τη σχετική ανακοίνωση διάψευσης από τους Αγιορείτες Μοναχούς, υπήρχαν υπόνοιες ότι είχε καταφύγει εκεί.
Παράλληλα όμως οι υπόνοιες στρέφονται τόσο στην Κύπρο, στην οποία έχει γεννηθεί το 1940 ο Πέτρος Κυριακίδης, όσο και στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων του οποίου έχει αναγορευθεί μεγάλος ευεργέτης και με το οποίο συνεργαζόταν στενά καθώς φέρεται να έχει ιδρύσει την ΜΚΟ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ, αλλά και ομώνυμο ραδιοφωνικό σταθμό του Πατριαρχείου.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου