Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!


O Tύπος αυτός εμφανίζεται ως αναρχικός...  Αλλά, όπως τόχουμε γράψει ο αληθινός αναρχικός δεν προβαίνει σε πράξεις βίας που βλάπτουν τον διπλανό του. Αυτός είναι κατσαπλιάς, αναρχοκομουνιστής.. Πρέπει κάποια στιγμή να το χωνέψουμε!Ο αναρχικός δεν εντάσσεται σε κανένα κόμμα..Κι αυτά τα παλιόπαιδα είναι τρόφιμοι του Περισσού και της Κουμουνδούρου. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΈΣ.. Απλά και, να το εμπεδώσετε.. όπως εμπεδώσατε τελικά και το άλλο, που μόνο εμείς φωνάζαμε Οι Λαθρομετανάστες είναι λαθρομετανάστες κι όχι μετανάστες!, όπως βλακωδώς υποστηρίζουν οι Συριζαίοι... 
Δεν σας κάνει εντύπωση που πάλι για μια ακόμη φορά το θλιβερό ΣΥΡΙΖΑ  χύνει δάκρυα για την κακοποίηση της συμμορίας της Κοζάνης; Για το ξελοφόρτωμα! Τα κακουργήματα τα ξεχνάει! Αυτό το υποβαθμισμένο κόμμα ονειρεύεται να κυβερνήσει τη χώρα!!! Δείτε τι γράφει πιο κάτω αυτό το σαλατοποιημένο υποκείμενο και θα καταλάβαιτε την ...καταγωγή του!..   

Ένας από τους συλληφθέντες της ληστείας της Κοζάνης, ο Χολαργιώτης Γιάννης Μιχαηλίδης, το καλοκαίρι του 2007 τον είχαν  εμπλέξει στην ληστεία της Πάρου, όταν και είχε χάσει τη ζωή του ένας ταξιτζής. Τότε είχε στείλει στην εφημερίδα «Ποντίκι» μία επιστολή με τίτλο: «Μικρή διήγηση μιας ιστορίας παρανομίας» και έδινε  απάντηση σε πολλά. Μπορείτε να καταλάβετε ότι είναι αληθινά όσα γράφουμε γι' αυτά τα παιδιά ότι  δεν είναι δολοφόνοι αλλά αισθάνονται επαναστάτες αναρχικοί  κατά της βίας της εξουσίας. 

"Κάθε μη βίαιη προσέγγιση είναι τουλάχιστον υποκριτική, εφόσον συνεπάγεται την αποδοχή της βίας της εξουσίας", "Αυτοί που με παρουσιάζουν σαν αιμοσταγή εγκληματία είναι οι υπερασπιστές μιας δολοφονικής τάξης πραγμάτων".
"Επέλεξα να συμμετάσχω σε κάθε μορφή αγώνα που θεωρούσα ότι προάγει την εξέγερση και την αντίσταση ενάντια στην εξουσία στο βαθμό πάντα των δυνατοτήτων μου, από τη δημόσια δράση σε πορείες, συγκεντρώσεις κλπ μέχρι τις αντάρτικες μορφές άμεσης εξέγερσης". Συνέχεια: www.indobserver.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου