Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ!


ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΟΤΣΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Οτσαλάν διαπραγματεύσεις με τον Τούρκο intel στην αυλή τριών αχρησιμοποίητα δωμάτια.  ΔΙΑΒΑΣΕ 2300 βιβλία κι έγραψε ένα ο ίδιος αλλά το κατάσχεσαν οι Τουρκικές αρχές..Ως γνωστόν ... ο αρχηγός των Κούρδων συνελήφθη χάρις σ΄αυτό το υποκείμενο του ΠΑΣΟΚ , τον Χοντρομπαλά ΠΑΓΚΑΛΟ... για να μην ξεχνιόμαστε...!Όστις κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος ..χαριεντιζόμενος ως κλοουν!






Με αφορμή τη  14η επέτειο φυλάκισης του ηγέτη του εκτός νόμου Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), Αμπντουλάχ Οτσαλάν, φέρνει στο φως η σημερινη HURRIET ορισμένα στοιχεία σχετικά για  τις λεπτομέρειες της ζωής του στη φυλακή. 

Ο Οτσαλάν, συνελήφθη στην Κένυα στις 15 Φεβ. 1999, και καταδικάστηκε  σε ποινή ισόβιας κάθειρξης .Από τότε, δαπανά κατά μέσο όρο  300 τουρκικές λίρες το μήνα.Επίσης, αποκαλύφθηκε ότι είχε διαβάσει περίπου 2.300 βιβλία και περιοδικά κατά τη διάρκεια των 14 χρόνων που έχει περάσει στη φυλακή,Ο  Οτσαλάν φροντίζει την υγεία του, ξυπνάει στις 6: 00 π.μ. και πηγαίνει για ύπνο στις 10:00 μ.μ. κάθε μέρα. 
Επίσης, διαμαρτύρεται συχνά στους γιατρούς του για δυσκολίες στην αναπνοή . Επιπλέον, η εμφάνιση μιας ασθένειας του προστάτη διαγνώστηκε σε αυτόν, ενώ ο ίδιος υποφέρει επίσης από αλλεργίες της άνοιξης. 

Τον τελευταίο καιρό φέρεται ο Οτσαλάν να  διαπραγματεύεται με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών  (MİT),που άνθρωπό της  πήγαν  στο νησί Ιμραλί,,όπου είναι φυλακισμένος στο πλαίσιο των τελευταίων προσπαθειών για τον τερματισμό της τρομοκρατίας, διαπραγματεύθηκε εκεί για ώρες...χωρίς όμως να βγούν κάποια συμπεράσματα...

Ο δικηγόρος Οτσαλάν Ρεζάν Sanca είπε ότι καταβάλει  300 λίρες κάθε μήνα,  ποσόν που ο Οτσαλάν  χρησιμοποιεί για εφημερίδες που διαβάζει και για  ανάγκες φαγητού ή για έξοδα στην  καφετέρια της φυλακής. Ο Οτσαλάν έχει επίσης γράψει ένα βιβλίο, αδημοσίευτο, βιβλίο που κατασχέθηκε από την αστυνομία πριν από την εκτύπωση...και βέβαια ζητάει αποζημίωση από το κράτος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου