Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013


ΜΕΤΑ ΚΙΜΟΥΛΗ ..ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΣΤΗ ΦΑΚΑ:


ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Η ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ…









Το ΣΔΟΕ αυτή τη στιγμή ψάχνει για τη σπουδαία,χωρίς άλλο τραγουδίστρια ΓΛΥΚΕΡΙΑ, της οποίας τα φορολογικά στοιχεία ..δεν συμπίπτουν με το εύρος των εργασιών της, που είναι οι μεγαλύτερες από κάιθε άλλον καλλιτέχνη-τραγουδιστή.
“Θεωρείται ως η μεγαλύτερη μπίζνες-γούμαν στα τελευταία χρόνια, η οποία στα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια κινείται αθόρυβα αν και διαπράττει τις σοβαρότερες και πολυπληθέστερες εμφανίσεις. σε όλο τον κόσμο-βλέπε ομογένεια.΄Ισως είναι η μόνη τραγουδίστρια στην Ελλάδα, που δεν μένει χωρίς ούτε μέρα χωρίς δουλειά”, μας είπε άνθρωπος του ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, Η Γλυκερία μαζί με τον σύζυγό της,μουσικοσυνθέτη Φωτιάδη, τ. υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στην Αγ. Παρασκευή, Αττικής, έχουν στήσει μια δυνατή επιχείρηση, με αναρίθμητα έσοδα, που έχουν όμως φορτώσει …σε off shore ΕΤΑΙΡΊΑ, ΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ “ΕRΟΣ musik” στην Κύπρο!
Κι αυτό ακριβώς ψάχνουν οι άνθρωποι του Οικονομικού εγκλήματος… Θεωρούν πως έχουν πέσει πάνω σε… λαυράκι.
Εκείνο δε που κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι κατά διεξαγόμενη έρευνα-η ίδια η Γλυκερία μάλλον δεν το έχει υπόψη της…είναι ότι έπεσαν σε δυό άλλες περιπτώσεις μέσα στο σύμπλεγμα των άμεσων συνεργατών της:
Εμφανίζονται δύο κρίσιμα άτομα …
1) Έχει στο σιωπηλό επιτελείο της η  Γλυκερία, μία κυρία, εμφανιζόμενη με την ιδιότητα του δημοσιογράφου εκ Δράμας η οποία , σύμφωνα με τα στοιχεία καταζητείται από το δημόσιο για οφειλές πέραν των 200.000 ευρώ!!      ..
Η κυρία , κατά τις πληροφορίες μας κυκλοφορεί με πολυτελές τζίπ, στα πολυτελή προάστεια της Αθήνας, ενοικιάζει μαιζονέτες, αλλά ..απλά δεν πληρώνει…Και τραβάνε τα μαλλιά τους οι νοικάρηδες! Οι άνθρωποι της ΣΔΟΕ συνεξετάζουν την περίπτωση. Η εν λόγω εκ Δράμας …δήθεν δημοσιογράφος, είναι υπάλληλος του γραφείου της κ.Γλυκερίας!
΄Αλλος υπάλληλος, που επισημανθηκε είναι ο κ.Μάκης Ρουσομάνης, ο οποίος παίζει ρόλο απτροσδιόριστο στις σιωπηλες business… της έξυπνης Τραγουδίστριας! Θα λέγαμε ότι είναι αεροκοπαναντζής ,διότι δεν έχει , σύμφωνα με τα στοιχεία ..επαγγελματική συγκεκριμένη ταυτότητα!
Εμφανίζεται ως FUN της Γλυκερίας –συλλέκτης καλών τραγουδιών”, αλλά κόλλησε στη Γλυκερία, της οποίας όμως κι αύτός, όπως η δημοσιογραφίνα που αναφέραμε,( Ξέρουμε το ονοματάκι της , αλλά κρατάμε και κάποια μπόσικα)..μέχρι της σύλληψής της…
Αυτός ο τυπάκος Ρουσομάνης.. έφτιαξε και ιστοσελίδα για τη Γλυκερία ..δήθεν από θαυμασμό, αλλά ..ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ από τη Γλυκερία με μαύρο παρά.-μισθό! Για τις πολύτιμες υπηρεσίες του! Σε εταιρία off shore…ΦΆΝΤΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ελλάδα!
 Μην ξεχνάτε.. ότι η γλυκεία…Γλυκερία δεν διαθέτει προσωπική ιστοσελίδα…Τέτοια ιστοσελίδα … την κρατάει για πάρτη της ο… ανεπάγγελτος Μίστερ Ρουσουμάνης … εκ Θεσσαλονίκης, Όστις …λύνει και δένει στα της Γλυκερίας…

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-ΦΩΤΙΑΔΗ… Βάλανε τον κύριο αυτόν να τους προβάλλει χωρίς οι ίδιοι να φαίνονται ότι είναι πίσω από αυτόν! Μιλάμε για προχωρημένες καταστάσεις.. 

Τώρα όμως με τη ΣΔΟΕ… τα πράγματα δρομολογούνται …αλλαχού! 
Μάλλον εξ όσων φαίνεται… Θα πάνε ΟΛΟΙ για δέσιμο! Κι αυτά τα περίεργα συμπλέγματα διερευνούν οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ ,ώστε  αν προκύψουν ισχυρά στοιχεία να τους μπουζουριάσουν ΟΛΟΥΣ ..μια και καλή! Με ένα σμπάρο 4 τριγώνια! 

4 σχόλια:

  1. ΡΕ ΟΡΓΙΑ ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ "Η ΣΔΟΕ" ΟΥΤΕ "ΤΗΣ ΣΔΟΕ"!!!! ΕΙΝΑΙ Τ Ο ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!!!!

    ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΗΛΥΚΟ ΟΥΤΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν έχω καμμιά αμφιβολία ότι ορισμένοι πού δέν είναι σούργελα προβάλλουν ότι γουστάρουν όπως τό γένος τους πού είναι τό ΟΥΔΕΤΕΡΟ .Τό θυλικό γένος φρονώ ότι αναφέρεται συνολικά (στήν εφορία) πού είναι θυλικού γένους.Όσο γιά τό όργια είναι παραπομπή σέ αρχαιότερους χρόνους όπου εγένωντο σέ κάποια συμπόσια ρωμαίων καί μάλλον η παρομοίωσις είναι αδόκιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ένα γραπτό κείμενο καλό είναι να χρησιμοποιούμε το σωστό άρθρο ( στο προφορικό λόγο αυτός που μιλάει μπορεί να δώσει διευκρινήσεις ) και οπωσδήποτε το ίδιο κάθε φορά και όχι να το αλλάζουμε όποτε μας αρέσει ( αυτό δηλώνει άγνοια ).Για την λέξη όργιο , ας κοιτάξετε κανένα λεξικό (υπάρχουν αρκετές ερμηνείες στην αργκό που νομίζω ότι ταιριάζουν).Στην παράγραφο ( Η κυρία , κατά τις πληροφορίες μας κυκλοφορεί με πολυτελές τζίπ, στα πολυτελή προάστεια της Αθήνας, ενοικιάζει μαιζονέτες, αλλά ..απλά δεν πληρώνει…Και τραβάνε τα μαλλιά τους οι νοικάρηδες! ) από την ανάγνωση της συμπεραίνω , η τελευταία λέξη αναφέρεται στους ιδιοκτήτες (νοικοκύρηδες) και όχι στους ενοικιαστές (νοικάρηδες).Για την ορθογραφία τι να πω ,ευτυχώς που στην λέξη προάστεια (προάστια το σωστό) υπάρχει ο τόνος γιατί αλλιώς αν το τονίζαμε στην λήγουσα θα ήταν όντος αστείο. Και πολλά άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα παρακαλούσα να κατέβει αμέσως αυτό το κατάπτυστο κείμενο που έχει σαν αποκλειστικό σκοπό του τον διασυρμό μιας από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες της Ελλάδας όπως είναι η Γλυκερία. Το λιβελογράφημα αυτό, γιατί περί τούτου πρόκειται, δεν ανταποκρίνεται διόλου στην πραγματικότητα και προσβάλει βάναυσα την προσωπικότητα της τραγουδίστριας που με τη στάση της όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει δώσει το πραγματικό δικαίωμα.
    Πολύ καλή η χρήση του διαδικτύου και η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών αλλά οφείλουμε να διασταυρώνουμε τις όποιες πληροφορίες μας προτού προβούμε σε δημοσίευσή τους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι φανερό ότι οι ψευδείς και ανυπόστατες κατηγορίες προέρχονται από κάποιον κακοήθη που προφανώς θέλει να βλάψει τη Γλυκερία, τον σύζυγό της Στέλιο Φωτιάδη και τον φίλο της Μάκη Ρουσομάνη.
    Δεν δημοσιεύουμε όμως όποια ανώνυμη πληροφορία έχουμε...αυτό δυστυχώς δεν είναι δημοσιογραφία... Γιατί αν είχατε προβεί σε ένα πιο προσεκτικό έλεγχο θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι δεν υφίσταται off shore ΕΤΑΙΡΊΑ της Γλυκερίας και του συζύγου της ούτε στην Ελλάδα, ούτε στη Κύπρο, ούτε και πουθενά.
    Η Γλυκερία δεν συνεργάζεται με καμία δημοσιογράφο, δεν έχει κανένα γραφείο, πόσω μάλλον υπαλλήλους....
    Ο δε κ.Μάκης Ρουσομάνης έχει επάγγελμα, είναι μια εξαίρετη προσωπικότητα και συμβαίνει να αγαπά με πάθος τη Γλυκερία! Στο όνομα αυτής της αγάπης εδώ και πάρα πολλά χρόνια ακολουθεί πιστά τη Γλυκερία, είναι συλλέκτης του αρχείου της και μάλιστα διαχειρίζεται και ένα site με αντικείμενο το έργο της σπουδαίας τραγουδίστριας. Στο site αυτό η Γλυκερία δεν έχει καμία ανάμειξη και το διαχειρίζεται αποκλειστικά και μόνο ο ίδιος. Το μόνο που έχει λάβει από τη Γλυκερία όλα αυτά τα χρόνια είναι αγάπη, και μόνο... Γιατί θα πρέπει οι πράξεις που απορρέουν από αληθινά και ακριβά συναισθήματα να αποτιμώνται πάντα σε χρήμα;
    Φαίνεται όμως πως κάποιοι, εκμεταλλευόμενοι την ελεύθερη και αδιασταύρωτη διακίνηση θέσεων και απόψεων στο διαδίκτυο και παρακινούμενοι απο προσωπική εμπάθεια και φθόνο, εισαγάγουν ψευδείς και ανυπόστατες ειδήσεις,που στη συνέχεια θα αναπαραχθούν άκριτα από τα εκατοντάδες ανώνυμα blogs σαν και το δικό σας. Ένα από τα θύματα της ανωτέρω σύγχρονης τακτικής φαίνεται πως είναι σήμερα η Γλυκερία...
    Αν έχετε την παραμικρή ευθυξία και θέλετε να ονομάζεστε έγκυρο και αξιόπιστο blog παρακαλώ προβείτε προβείτε άμεσα στην αφαίρεση και διαγραφή της εν λόγω ανάρτησης.


    Μητσόπουλος Θωμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή