Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013


ΒΑΛΑΝΕ ...ΜΠΟΜΠΑ ΣΤΟ MALL ΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και...

ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ..ΞΑΝΑ 

ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ!..

Οι δράστες του THE MALL.. πρώτα απ όλα 

ενημέρωσαν την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,  

αυτή την... αμαρτωλή κυράτσα 

απ΄όλα τα ΜΜΕ!  ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΈΤΣΙ; 

Ε, να μην ξεχνάμε την ...παράδοση μας!

Νάτα μας τα φιλαράκια τα καλά... Βάζουν μπόμπες... και ειδοποιούν πρώτα την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, που ξεμύτησε και πάλι για να εκπέμπει τις αριστεροφερνείς τους αντιλήψεις... που τις πλασσάρει ως ...δημοκρατικές, αποκρύπτοντας από το πόπολο, τη φασιστική προβιά των έγχρωμων που παράγουν τέτοιες κουκουλοφόρες  αθλιότητες.
Γι αυτό κι απολαμβάνει τέτοια συμπάθεια από τους παράνομους από εποχής αλήστου εγκληματικής 17ης Νοεμβρίου, όπου σε κάθε έγκλημά τους έβρισκαν φιλόξενη στέγη προώθησης των φαιδρών ιδεολογημάτων τους...αποκλειτικά  στην ΕΛΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ!

Κατ΄αποκλειστικότητα όλα τα αριστερίστικα μηνύματα των εγκληματιών "επαναστατών" της φακής ,πήγαιναν σούμπιτο προς την εφημερίδα αυτή, η οποία  εκ της τακτικής αυτής κέκτησε υψηλές κυκλοφορίες, και τον τίτλο της πιο αμφιλεγόμενης εφημερίδας στα χρονικά του ελληνικού τύπου!.. Εφημερίδα μεν ...αλλά δε... Αυτό το "αλλά δε." θα την συντροφεύει και στη νέα της προσπάθεια, που μάλλον δεν φτουράει...

Εμείς θα συνιστούσαμε να κάνουν τούτο, που δεν τους είναι κι άγνωστον... Να γιομήσουν την Αθήνα με γκαζάκια... και παράλληλα να λένε ότι στον τάδε κάδο σκουπιδιών υπάρχει ανακοίνωση... που θα δημοσιεύουν αποκλειστικά ..΄Ετσι για να πάρει μπρος η μηχανή της κυκλοφοριακής ανύψωσής της... Στην ανάγκη, ας βάλουν τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ να γράφει την επιστολή... Αριστερός του κερατά δεν είναι;..ή τον ερμαφρόδυτο ..Κεντρώο  ΒΙΤΤΟΡΙΟ ΝΤΙ ΝΕΤΑ, αν βέβαια επανέκαμψε ..ως σύμβουλος... και δεν ανήκει στις δυό άλλες ...αδερφάδες ,μιμητικές της Ελευθεροτπίας,   εφημερίδες που φύτρωσαν προ ημερών , όπως Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ  κ.λ.π.
Πάντως αν συνεχιστεί το παλαιό τροπάριο... να ενημερώνεται πρώτα κατ΄ιδεολογική εξάιρεση η εφημερίδα αυτή του ΚΙΤΣΟΥ & και τώρα της αχαμνής Μάνιας, θα αντιδράσουμε! Θα καλέσουμε τους τρομοκράτες ..να δίνουν συνέντευξη Τύπου για τις αθλιότητές τους... Διαφορετικά θα τους θάψουμε αγνωόντας τους παντελώς... Κι ας περιοριστούν στην ισχνή...ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥΣ... 
Η είδηση για την μπόμπα στο ΜΑΛΛ έχει ως εξής:

ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ Η ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ MALL! ΕΝΑΣ ΕΛΑΦΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ



Άγνωστοι είχαν προειδοποιήσει για την έκρηξη, 

με δύο τηλεφωνήματα.


Ισχυρότατη ήταν η έκρηξη που σημειώθηκε στο υπόγειο parking του Εμπορικού Κέντρου MALL στο Μαρούσι. Ευτυχώς δεν ακολούθησε πυρκαγιά της έκρηξης και δεν υπέστη ζημιά κανένα αυτοκίνητο. Στα θετικά είναι το ότι δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα που έγιναν από αγνώστους στην Ελευθεροτυπια  ήταν αρκετά για να ειδοποιηθεί ο κόσμος και να αδειάσει τους χώρους του parking. Παρ' όλα αυτά τραυματίστηκε ελαφρά ένας εργαζόμενος στο MALL.  
Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για το ποιοι μπορεί να είναι αυτοί που τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό. 
ΠΗΓΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου