Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ- Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑ-ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ!


ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ




ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ 

ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...


Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο πρόκλησης πολιτικού και κοινωνικού χάους στην Ελλάδα με στόχο τη δημιουργία συνθηκών ανωμαλίας, κατάρρευση της κυβέρνησης, κοινωνικής σύγκρουσης και αδυναμίας εφαρμογής των αποφάσεων της Βουλής.

Κεντρική επιδίωξη των κύκλων της ανωμαλίας είναι η Ελλάδα να αναγκαστεί να βγει από τη ζώνη του ευρώ και να επιστρέψει στη δραχμή, για να γίνει πλέον άθυρμα στα χέρια του λεγόμενου εσωτερικού «λόμπι της δραχμής» και των ξένων funds που θέλουν να αγοράσουν πολύ φθηνά Ελλάδα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι επιθέσεις, τα γκαζάκια και οι σφαίρες ήρθαν στην Ελλάδα αμέσως μετά την βεβαιότητα ότι η χώρα παραμένει στο ευρώ και απομακρύνεται το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή.
Γιώργο... άλλαξε καπέλο..
Η… αλήθεια για τη «Βίλα Αμαλία»
Γράφει ο
Γιώργος Τσιούνης
Συνταξιούχος 
δημοσιογράφος 
μέλος της ΕΣΗΕΑ
Επί τέλους, το θέμα της περίφημης "Βίλας Αμαλία" ξεκαθάρισε. Ρίχθηκε άπλετο φως, έλαμψε η αλήθεια και κατέρρευσαν οι παραπληροφορήσεις του λαού και οι συνωμοσίες της κυβέρνησης και της αστυνομίας... 

Και στην αποκατάσταση της πλήρους και καθαρής αλήθειας συνετέλεσε αποφασιστικά και θαρραλέα, ο βουλευτής Δράμας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Χρήστος Καραγιαννίδης. 

Είπε με σαφήνεια στο MEGA, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του κόμματος που φιλοδοξεί να μας κυβερνήσει αύριο και να μας σώσει, ότι η "Βίλα Αμαλία" της Αχαρνών, η οποία τελούσε υπό κατάληψη 22 χρόνια από αντιεξουσιαστές, δηλαδή αναρχικούς, ήταν ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ της περιοχής και ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!! 

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ..


Ρίξτα στον ηλίθιο: Ο Βαρουφάκιος μύθος περί πολιτικών ευθυνών.


Ρίξτα στον ηλίθιο: Ο Βαρουφάκιος μύθος περί πολιτικών ευθυνών.
Εδώ και δεκαετίες σε κύκλους που ούτε μετέχουν του σκληρού πυρήνα του συστήματος ούτε μπορεί όμως και κάποιος να τους πει εξωσυστημικούς ή αντισυστημικούς κυκλοφορεί ένας μύθος: Ότι οι Έλληνες πολιτικοί είναι συλλήβδην ηλίθιοι και ανίκανοι- ότι για τα δεινά αυτού του τόπου υπεύθυνα είναι αυτά τα χαρακτηριστικά τους.

Φυσικά σε συχνά σε μύθος υπάρχουν συγκαλυμμένα ψιχία αλήθειας. Από την άλλη οι μη διδακτικοί μύθοι κάνουν ακριβώς τα αντίθετα: συγκαλύπτουν την αλήθεια.


Εν προκειμένω, μπορεί σε επιτελικά, οργανωτικά, διαχειριστικά ζητήματα οι Έλληνες πολιτικοί να αξίζουν το μπλε βατόμουρο της ανικανότητας και της βλακείας δεν ισχύει όμως το ίδιο σε θέματα όπου καλούνται να εφαρμόσουν καταστροφικές πολιτικές. Σε αυτές τις πολιτικές διαπρέπουν συστηματικά.


Ενώ λοιπόν για πρώτη φορά τουλάχιστον από τη μεταπολίτευση και με αφορμή τη λίστα Λαγκάρντ, το πλεκτό της διαπλοκής ξεπλέκεται, χρυσές και άφθαρτες εφεδρείες του συστήματος καλούνται να απεκτονώσουν το εκρηκτικό κλίμα και να δώσουν το φιλί της ζωής σε ένα πτώμα που βρίσκεται σε σήψη αλλά καμώνεται το ακόμα ζωντανό: το ελληνικό σύστημα εξουσίας.

40 ΑΓΡΙΟΙ ΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ!

ΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕ 40 ΦΟΡΟΥΣ!
Σε απόγνωση οι ιδιοκτητες





Ούτε έναν, ούτε δύο αλλά 40 φόρους πληρώνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων. “Δε μιλάμε πια για φορολόγηση, μιλάμε για δήμευση, για καταλήστευση των περιουσιών μας” λέει στο Newsit o Πρόεδρος της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. Στράτος Παραδιάς.
Αυτοί είναι οι 40 φόροι – τέλη – επιβαρύνσεις για ένα ακίνητο όπως τους συγκέντρωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων:

ΙΔΟΥ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ 
ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου