Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΜΕΣ ...ΤΟΛΜΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!


ΑΠΑΓΟΡΕΨΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ 



ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ & ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΤΟΥ! ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ! ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΠΙΑ!

Η ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ-ΕΙΝΑΙ 

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ-ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ  ΕΝ ΔΟΞΕΙ... ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟΨΕ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ..
Αυτό δεν γίνεται... διότι ο φασισμός είναι δομικό υλικό του κομμουνισμού και  της Αριστεράς. Εδώ έχουμε να κάνουμε με το Φωνάζει...κλέφτης, ο κλέφτης. Τέτοιες εικόνες δεν βλέπεις πουθενά. σε καμιά χώρα της Ευρώπης..Χάρις στους προοδευτικούς της αριστεράς μας , το έχουμε καθημερινό μενού εν Αθήναις! Τι τα θέλουν οι διαδηλωτές τα ρόπαλα, αν δεν είναι φασιστόμουτρα;Γι αυτό ακριβώς οι κομμουνιστο-
αριστεροί, αυτοαποκαλούνται και προοδευτικοί!


Οι Εθελοντές αλληλεγγύης επίσημα ζήτησαν την κατάργηση των απεργιών!. Και εξήγησαν τους λόγους! Η απεργία από ιερό δικαίωμα,εξελίχθηκε στα τελευταία 40 χρόνια σε  ανίερο κι εγκληματικό όπλο στα χέρια κομματικών σκοπιμοτήτων.Μεγάλη μερίδα ευθύνης  στην σημερινή κρίση φέρουν οι τεμπέληδες συνδικαλιστές  και τα αφεντικά τους ,εντολές των οποίων εκτελούν. Δείτε την εικόνα σήμερα 
Ενώ έγινε επιστράτευση κι άρχισε να λειτουργεί το Μετρό, 'έπεσε σύνθημα κι όλα τα σωματεία Μέσων Μαζικής Συγκοινωνίας, το έριξαν στην απεργία, με το ίδιο πάντα αναιδές και κατσαπλιάδικο σύνθημα: Αγωνιζ'όμαστε για το μεροκάματο..για τα δικαιώματα των εργαζομένων.. Για ποιο λόγο απεργούν τα λεωφορεία κ.λ.π. ... Σε ένδειξη συμπαράστασης είπαν στην αρχή και μετά το επισημοποίησαν.  Δεν τους νοιάζει ότι με τις απεργίες , πλήττουν άλλους εργαζομένους, καταστρέφουν την οικονομία, απορρυθμίζουν τη ζωή της πόλης.Οι αλήτες του συνδικαλισμού σαν την σκατόφατσα αυτή που βλέπετε κάτω ( κήρυξε και πόλεμο ο εργατοπατέρας του Μετρό) είναι κομματόσκυλα εγχρώμων γκρίζων κομμάτων και τις εντολές αυτών εκτελούν. Τα κόμματα αυτά  στηρίζουν την ύπαρξή τους και το μέλλον τους στις πάσης φύσεως αναταραχές .. με απότερο στόχο της κατάληψη της εξουσίας  με όποιο μέσο και τρόπο. Είναι καταστατική και φιλοσοφική αρχή τους. 
stamatopoulos1
Είναι λυπηρόν που απλός λαός δεν έχει αντιληφθεί την παγίδα που τον έχουν ρίξει, και δέχεται να μετέχει σε εκδηλώσεις του που καταλήγουν τελικά σε καταστροφές ξένων ιδιοκτησιών... Το βλέπετε το διαπρατόμενο έγκλημα σε βάρος του λαού χρόνια και μη υπάρχοντος στοιχειώδους κράτους, οι συνδικαλιστές και η μειοψηφία των κομμάτων που τους ωθούν έχουν εξελιχθεί σε κράτος εν κράτη. Δείτε το σήμερα, αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν πάλι συγκοινωνίες. Τρόποι για να σταματήσουν οι απεργίες υπάρχουν πολλοί. Ο Διάλογος, έτσι δε λένε οι συμμορίτες των συνδικαλιστών, είναι σημαντικό όπλο..Οι εργοδότες  μπορούν και κάνουν διάλογο με τους εργαζόμενους τους, και σχεδόν πάντα βρίσκουν λύσεις αποδεκτές κι από τα δυο μέρη. Αλλά δεν το θέλουν τα κόμματα και βάζουν τα τσανάκια τους συνδικαλισταράδες   να τα τα κάνουν μπάχαλο. 

  Ο διάλογος δεν συμφέρει τα κόμματά διότι, αυτόματα χωρίς απεργίες εξαφανίζονται. από τη σκηνή! Δεν έχουν ρόλο ούτε οι  Εργατοπατέρες,, ούτε οι κομματάρχες . Και τι κάνουμε θα συνεχίσουμε αυτή τη σπείρα των καλοταϊσμένων τεμπέληδων συνδικαλιστών, να τους ανεχόμαστε εσαεί. Σε ποιά άλλη χώρα της Δύσης έχει δει τόσες πολλές και καταστροφικές απεργίες; Και δώστε απάντηση στον εαυτό σας. 

Υπάρχει βέβαια κι η εξής παραμέτρος. Η όποια αναταραχή απεργιακή ή άλλη, φτουράει, δοθέντος, λόγω της κρίσης είναι αγανακτισμένος ο λαός. κι ενδεχομένως  μια  εξέγερση να θεωρείται αναγκαία ..Αλλά άλλο το ένα κι άλλο οι κατευθυνόμενες  απεργίες των αποχαμένων, τραυματικών  ιδεολογικά αριστεριστών... που θέλουν κι ΑΝΤΑΡΣΙΕΣ στη ξέρα!....

Άντε τώρα να περιμένεις από τον ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει; Πώς ; Εκεί όλοι τους έχουν νοοτροπία διαδηλωτή, διαμαρτυρόμενου,πικραμένου και κουκουλοφόρου, Αυτό έμαθαν μια ολάκερη ζωή, αυτό ξέρουν! Πώς μπορεί να μεταλλαγούν σε σοβαρούς πολιτικούς.. Το βλέπεις ότι τάχουν χαμένα... Ο καθένας τους λέει ό,τι θέλει! Γύφτικο πανηγύρι!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου