Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ...


ΑΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ κ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ;

Τα μέτρα του 3ου ΜΝΗΜΟΝΕΙΟΥ …ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΑΥΓΗΣ …ΠΑΜΕ ΓΑΙ ΕΜΎΛΙΟ:
Είναι έτσι ή όχι κ. Μιχαλολιάκο;… Εκτός κι αν δεν ξέρεις τη σημασία των ρουκετών που πετάς! Το είπε εντός Βουλής και το αντιγράφουμε από το Δελτίο Τύπου που μας έστειλε::
«Η Ελλάδα δεν πωλείται» είπε χαρακτηριστικά ο Γ.Γ της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, δηλώνοντας ρητά πως οι Έλληνες Εθνικιστές θα καταψηφίσουν τα μέτρα. Παράλληλα επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζοντας πως «θα έχει την τύχη του προκατόχου του Γ. Παπανδρέου». Σημείωσε επίσης ότι «δεν τίθεται θέμα εμφυλίου στην περίπτωση που δεν περάσουν τα μέτρα όπως είπε ο κ. Σαμαράς»
YouTube - Βίντεο από αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ :ΑΝΤΡΟ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΏΝ- ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΧΑΪΡΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ;
Ο κ. Στουρνάρας ανακοίνωσε ότι αποσύρεται η τροπολογία που προέβλεπε την εξομοίωση του μισθού των υπαλλήλων της βουλής με το μισθό των δημοσίων υπαλλήλων!
Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως ο Πρόεδρος της βουλής ο οποίος θυμίζουμε ότι λίγο νωρίτερα τόνιζε ότι δεν εκβιάζεται, ανακοίνωσε στους υπαλλήλους της βουλής ότι θα αποσυρθεί η τροπολογία αλλά τους κάλεσε να μην… πανηγυρίσουν!!!
Τόσο προδότες είναι αυτοί οι άνθρωποι που αυτή τη στιγμή βρίσκονται μέσα στο κτίριο της Βουλής και αποφασίζουν για πολλοστή φορά τη θυσία των Ελλήνων! Μόνο που όπως διαφαίνεται ο εκβιασμός ή η αλληλεγγύη των βουλευτών προς τους συγγενείς τους υπαλλήλους της βουλής καθιστά τους τελευταίους… προνομιούχους έναντι των υπολοίπων Ελλήνων!
Το ακόμα χειρότερο ζήτημα είναι ότι πριν λίγη ώρα ακούσαμε μέχρι και τον κ. Λαφαζάνη του ΣΥΡΙΖΑ να καλεί τη βουλή να αποσύρει την τροπολογία...! Αυτό που θέλει το σύστημα το πετυχαίνει. Στρέφουν κοινωνικές ομάδες τη μία ενάντια στην άλλη εντέχνως!
Αυτοί οι προδότες πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά και άμεσα Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου