Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012


ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ …ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ..


ΟΧΙ ..ΔΕ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ!

Εδώ είναι το κουμπί.. Μαύρα κι άραχνα όλα μέχρι το Μάρτη του 2013..Αναταραχές, δημιουργία νέων κομμάτων και το κακό μας συναπάντημα.. προβλέπουν τα άστρα, όπως αποκαλύπτει η γνωστή και δοκιμασμένη συνεργάτιδά μας από το 2005 αστρολόγος κ. Δήμητρα Παπανικολοπούλου (ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ) σε συνέντευξή της προς την δημοσιογράφο κ. Ελένη Τσαμάλη ..Και ιδού:


Τι είναι αυτό που σας έκανε να εισέλθετε στον χώρο αυτόν τον οποίο υπηρετείτε για τόσα πολλά χρόνια;
Από την πολύ νεαρή μου ηλικία με απασχόλησε βαθύτατα το ερώτημα της δημιουργίας του κόσμου. Ξεκίνησα μέσα από την προσωπική μου αναζήτηση και τις παρατηρήσεις φαινομένων αλλά εκείνο που με συνάρπαζε περισσότερο και με έκανε να στραφώ στην Αστρολογία και την Μεταφυσική υπήρξε η σχέση μου με το Πυθαγόρειο Θεώρημα.

Πως μπορεί η Αστρολογία να βοηθήσει τον άνθρωπο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα στη ζωή του και το μέλλον του;
Η Αστρολογία είναι μια συμπαντική επιστήμη η οποία στηρίζεται στις κινήσεις των πλανητών οι οποίες και αντικατοπτρίζουν στον μακρόκοσμο τις διεργασίες που συντελούνται στον μικρόκοσμο κατά την αρχή που παραδοσιακά διετύπωσε ο Ερμής ο Τρισμέγιστος «Όπως Επάνω, έτσι και Κάτω».
Συμβάλλει στο 70% στο να κάνει την ζωή μας καλύτερη λειτουργώντας σαν την μετεωρολογία, δηλαδή περιγράφοντας τις συνθήκες τις οποίες θα αντιμετωπίσουμε αλλά και καταδεικνύοντας τον τρόπο με τον οποίο θα οδηγηθούμε στη λύση των προβλημάτων μας μακροπρόθεσμα.
Είναι γνωστό ότι έχετε μεγάλη εμπειρία στην ανάγνωση της τράπουλας ΤΑΡΩ. Πως λειτουργεί αυτή και πως μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο;
Η μορφή και η ερμηνεία της Ταρώ έχει να κάνει με την ερμητική τέχνη και τις βαθύτερες διαστάσεις της συνείδησης. Δεν προέρχεται από τσιγγάνους, όπως διατείνονται διάφοροι, δεν είναι χόμπυ, δεν είναι παιχνίδι. Η προέλευση των ιδεών τις οποίες συμβολίζει ανάγεται στις μεγάλες μυστηριακές σχολές της αρχαιότητας και περιγράφει, σε διάφορα επίπεδα, την εξελικτική πορεία της ψυχής και του ανθρώπου. Με την δύναμη του συμβολισμού της και την ψυχική φόρτιση που της προσδίδει το κατάλληλο πρόσωπο, το οποίο επιχειρεί να την ερμηνεύσει, ανοίγει τις πόρτες προς το σύμπαν και ενεργοποιεί δυνάμεις ασύλληπτες. Τοιουτοτρόπως μπορεί να καθοδηγήσει ανθρώπους στον σωστό δρόμο αλλά και να απελευθερώσει δυνάμεις οι οποίες, με την βοήθεια της θέλησης μπορούν να περιορίσουν την δραστηριότητα των δυνάμεων της ανάγκης – ειμαρμένης.
Πως μπορείτε εσείς μέσα από τις προβλέψεις σας να βοηθάτε τους ανθρώπους;
Με την κατάρτιση ενός ωροσκοπίου αντικατοπτρίζεται το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον ενός ανθρώπου στο 70%. Κάθε χάρτης είναι μοναδικός σαν το δακτυλικό μας αποτύπωμα. Πέρα από την ψυχή του ανθρώπου όμως η Αστρολογία μας δείχνει τον τρόπο, την εποχή αλλά και την δυνατότητα να τοποθετήσουμε έναν άνθρωπο στο σωστό τόπο και χρόνο, πράγμα το οποίο έχει πολύ μεγάλη σημασία όσον αφορά την σύναψη συμβολαίων, συμφωνιών, γάμων, σχέσεων κλπ.
Υπάρχει κάποιος τομέας προβλέψεων στον οποίον ειδικεύεστε;
Η Αστρολογία έχει πολλές ειδικότητες όπως τις Ανθρώπινες Σχέσεις, τις Συναστρίες, την Πολιτική, την Παιδική, την Εφηβική αλλά και την Ομοφυλοφιλική Αστρολογία η οποία, σημειωτέον, δεν έχει καμμία σχέση με την Ετεροφυλική.
Προσωπικά ειδικεύομαι σε εννέα ειδικότητες αλλά εκείνες που με συναρπάζουν περισσότερο και με κάνουν να ταξιδεύω είναι οι Ανθρώπινες Σχέσεις και η Πολιτική Αστρολογία.
Στην εβδομαδιαία μου διαδικτυακή εκπομπή στην διεύθυνση
http://www.ustream.tv/channel/semiramis-dimitra
κάθε Τρίτη βράδυ στις 11:45 μμ ασχολούμαι με τις περισσότερες από αυτές τις ειδικότητες και απαντώ και σε ερωτήσεις των τηλεθεατών μέσα από το κανάλι, το tweeter και το facebook.
Ποιες νομίζετε ότι υπήρξαν οι πιο σημαντικές σας προβλέψεις;
Η μεγαλύτερη πρόβλεψη μου νομίζω πως ήταν το γκρέμισμα του τείχους στην Ανατολική Γερμανία αλλά και όλες οι μεγάλες πολιτικές αλλαγές που συνέβησαν στην Ελλάδα και το εξωτερικό τα είκοσι τελευταία χρόνια όπως π.χ. η πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 1993, οι εκλογή Καραμανλή και η κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού κυπέλου το 2004, οι εκλογές του Μαϊου και Ιουλίου 2012 κλπ
Οι προβλέψεις μου αυτές έχουν καταγραφεί σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, δημοσιεύσεις σε εφημερίδες και περιοδικά, εντός και εκτός Ελλάδος, αλλά και σε αναρτήσεις σε Ελληνικά blogs όπου έχω και την μεγαλύτερη μου αναγνωρισιμότητα.
Πως βλέπετε την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια ή μήνες; Πιστεύετε ότι θα επανέλθει στην ευημερία;
Μέχρι τον Μάρτιο του 2013 η πατρίδα μας θα περάσει μέσα από πολλές δύσκολες καταστάσεις όπως κοινωνικές αναταραχές, εκλογικές αναμετρήσεις, διασπάσεις κομάτων και δημιουργία νέων πολιτικών φορέων. Μετά όμως από το Μάρτιο του 2013 η Ελλάδα δεν θα είναι όπως είναι σήμερα.
Καθώς πλησιάζουν οι Αμερικανικές εκλογές θα θέλατε να κάνετε κάποια πρόβλεψη σχετικά με το αποτέλεσμα τους;
Ο Barack Obama περπατά πάνω σε τεντωμένο σχοινί. Ο αστρολογικός του χάρτης έχει μία δυνατή σύνοδο Δία – Κρόνου και στην ιστορία της Αμερικής οι ηγέτες που είχαν μία τέτοια σύνοδο στον χάρτη τους ή που εξελέγησαν κάτω από μια τέτοια δυνατή σύνοδο δεν είχαν τα πράγματα ευνοϊκά για αυτούς. Όμως το αποτέλεσμα θα έχει καθοριστεί 24 ώρες πριν από τις εκλογές.
Τι πιστεύετε, θα έρθει το ‘Τελος του Κόσμου’ το Δεκέμβριο του 2012;
Φυσικά και δεν θα έρθει το τέλος του Κόσμου!
Υπάρχει μία ηλιακή έκρηξη στο κέντρο του Ουράνιου Ισημερινού και όλες οι ηλιακές εκρήξεις που ολοκληρώνονται τον Μάϊο του 2013 προκαλούν αλλαγές στο κλίμα της γης και φυσικές καταστροφές. Πέρα όμως από τις φυσικές καταστροφές, όπου θα επηρρεαστούν και δορυφόροι, θα επηρρεαστεί και ο άνθρωπος. Θα υπάρξουν αλλαγές σε πολιτικά, φασιστικά καθεστώτα και θα προκληθούν πόλεμοι και θρησκευτικές αναταραχές. Η ηλιακή έκρηξη θα προκαλέσει επίσης την αφύπνιση που με την σειρά της θα δημιουργήσει νέους ηγέτες, νέες πολιτικές πεποιθήσεις και όχι μόνο!
Είστε εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers (A.F.A.) στην Ελλάδα. Ποια είναι η σπουδαιότητα της Ομοσπονδίας αυτής και πως λειτουργεί αυτή στην χώρα μας;
Η A.F.A. στην Ελλάδα λειτουργεί όπως και στην Αμερική. Βγάζει επαγγελματίες αστρολόγους αλλά ταυτόχρονα διδάσκει και την φιλοσοφία της Αστρολογίας για όσους δεν επιθυμούν να ασχοληθούν με αυτήν επαγγελματικά. Επίσης διοργανώνει συνέδρια, ομιλίες και άλλες εκδηλώσεις.
Είστε αισιόδοξη για το μέλλον του κόσμου;
Φυσικά, γιατί βλέποντας μπροστά, μέσα από την Αστρολογία, μου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίζω πως θα είναι ο κόσμος αύριο και φαίνεται ότι θα είναι καλά.
Ποια πρόσωπα νομίζετε ότι σας βοήθησαν στην μέχρι τώρα πορεία σας στον χώρο;
Περισσότερο πιστεύω πως με βοήθησαν οι απλοί άνθρωποι οι οποίοι πίστεψαν πολύ σε μένα, με εμπιστεύτηκανκαι με εμπιστεύονται και μου δίνουν την ηθική ικανοποίηση να συνεχίσω να ασχολούμαι με το αντικείμενο αυτό που αγάπησα πιο πολύ από οτιδήποτε στη ζωή μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου