Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ!



Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ… ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΣ ΑΧΑΜΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
Η ΕΡΕΥΝΑ μας για την ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛ-ΜΑΝΩΝ στην ΕΛΛΑΔΑ τσακίζει.. ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ…

Μεταλαμπαδεύετε από πολλά ιστολόγια . Στόχος είναι ένας: Να προειδοποιήσουμε τον ΄Ελληνα να μην επαναπάυετε. Οι πιστοί του Ισλάμ είναι υποζύγια! Και υποκινούμενα. Προσπαθούμε με συγκεκριμένα στοιχεία να βοηθήσουμε στην κατανόηση της ακατάσχετης εισροής μουσουλμάνων στην χώρα μας , που ξένα κέντρα έχουν αποφασίσει τη διάλυση του δυναμικού κοινωνικού ιστού των Ελλήνων! Σκέψου, απλά! Και κατανόησε το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ κ.α ευκαιριακών...  που βυσσοδομούν να μας αλλάξουν ταυτότητα!ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ μας. Είναι τίμια! ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΊΤΕ!
ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ! ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ … Πρέπει να κατανοηθεί ότι αυτά υποκείμενα που μας κυβερνάνε δεν σκαμπάζουν από τίποτε .Είναι Τσογλάν χαβαλέ…Τυχοδιώκτες, αμαθείς, καιροσκόποι, που σαν βατράχια χτυπιούνται μέσα στην καρδάρα για να βγάλουν βούτυρο!
ΒΛΕΠΟΥΜΕ επί τρία χρόνια τώρα το βούτυρό τους…ΣΦΑΓΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Όντας υποκείμενα με υστερημένη φύση…Προσκυνούν αυτούς που έπρεπε να ..διαολοστέλνουν!
Δυστυχώς Κύριοι αν δεν αφυπνισθείτε, με τέτοια πολιτικά τσογλάνια η Ελλάς ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ! Ενα ΟΧΙ περιμένει ο ατυχής ΄Ελληνας .Κι ακούει μόνον ΝΑΙ και YES MEN!
ΣΤΑΝΤΑΡ.. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑ-
ΦΙΚΑ 
Με τις αποκαλύψεις Χατζηνικολάου για τον εκ φύσεως αληταρά πρόεδρο της Βουλής Μεϊμαράκη, προκύπτει ουσιώδες δημοσιογραφικό θέμα.Λέμε κάθετα τούτα: Όλα τα αποσπόρια της δημοσιο-γραφίας αποπειράθηκαν να ψέξουν τον Χατζηνικολάου είναι τουλάχιστον ανεπαρκείς δημοσιογραφικά!Το βασικό-τερο επιχειρημα του παρδαλού –μαχαλόμαγκα-Μεϊμαράκη είναι; –“Γιατί δεν με ρώτησε πριν προβείτε στην επίμαχη δημοσίευση;” Ρωτάε ο βλάξ!Για ποιό λόγο να σε ρωτή-σει, όταν αύριο ..μπορείς να απαντήσεις; ..
Το ακολουθούμε κι εμείς.. Eδώ, χρόνια με συνταγή.. του πρώτου διδάξαντα …θρύλικού ρεπόρτερ Απ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ…
Χατζηνικολάου σε Ντινόπουλο: "Κύριε, είστε θλιβερός"xatzinik

Διαβάστε περισσότερα. Αληταράς με πατέντα απέδειξε πως είναι ο πρόεδρος της Βουλής!Ο Χατζηνικολάου έκανε άριστα τη δουλειά του .Παραμιλάει!Και βγήκε προς επικουρία των μαλακιών του και η ορντινάτσα Ντινόπουλος, πενιχρής τέως δημοσιο-γραφικής οντότητας να λέει χαζομάρες, που δεν κολάνε στη δημοσιο-γραφία! Τόσο θλιβερός!
PORNO-STARΚΑΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ , ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ, (ο θηλικός Γκουζγκούνης στο ΠΟΡΝΟ ήταν στο πάρτι της χορηγίας!
julia_alexandratou.jpg
ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!Η ομάδα του Βουκεφάλα, που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Λάρισας, προχώρησε σε μία ασυνήθιστη χορηγική συμφωνία, Κάντε κλικ για να δείτε την εικόνα σε πλήρες μέγεθος
Καταλάβατε πως διαχειριζόμαστε τα θέματα; ..Μπράβο: Ενοχλείστε; .. Ξεθυμάνατε στέλνοντας μας μηνύματα στΑ>>>>>>>>>>>>>>. 1- evronea @gmail.com
2- pressliberty@gmail.com!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…ΕΤΣΙ;

ΑΓΓΕΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ... ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Άναυδοι έμειναν οι βουλευτές που βρέθηκαν στα ορεινά έδρανα της Βουλής κατά την διάρκεια ονομαστικής. Περισσότερα ΦΟΒΕΡΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝΔΙΑ. ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ! Την ίδρυση νέων κέντρων υποδοχής παρανόμων μεταναστών σε νησιά του Αιγαίου, όπως η Μυτιλήνη και η Ρόδος,...
Περισσότερα
Αστυνομικό Δελτίο
ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ: ΠΟΛΙΟΡΚΗΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ. ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ-ΜΑΡΤΥΡΙΑ Περισσότερα
ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!
indobserver.blogspot.com/2012/09/blog-post_5457.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου