Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011


ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ..ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ;
Xθες δημοσιοποιήσαμε λίστα δημοσιογράφων που με τον άλφα ή βήτα τρόπο ελέγχονται από το ΚΚ.Ε ΚΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ-αυτοί- ΤΑ Μ.Μ.Ε,  και τα αναπαράγωγά του. (ΣΥΡΙΖΑ κ.λ.π).. Διερωτήθηκε  ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ .. τι μπορεί να προσδοκά κανείς από κατευθυνόμενους δημοσιογράφους; Ειδήσεις-πληροφορίες ..κατά τοις... ρήμασι των ιδεολογικών  καταβολών   του του σοσιαλισμού,κομμουνισμού;..Ναι ή ού; Και πως ο λαός με τέτοιους "μεταφορείς" μπορεί να είναι σίγουρος ότι οι πληροφορίες που δέχεται από αυτά τα άπατα-θολά προσώπατα της ενημερωσής, να είναι σίγουρος ότι κοινωνεί της αλήθειας, κάποιας αλήθειας ..έστω;

ΜΕΓΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
Η HELLASNEWS-AGENCY,ΚΕΝΤΡΙΣΘΕΊΣΑ ΔΕΌΝΤΩΣ  ΑΠΌ ΤΗ ΣΚΕΨΗ του ΓΕΡΟΝΤΑ, προχωράει ένα βήμα πιο πέρα! Θα φωτίσει την άθλια τηλεο-ενημερωτική  εικόνα μας ... Επώνυμα με τον κάθε ένα πρωτασγωνιστή της καθημερινής ενημέρωσης με την οποία βομβαρδίζεται-ενίοτε και χυδαία- ο απλός ΄Ελλην πολίτης!...Ο Γέρος μας έδειξε τον δρόμο... Η δημοσιογραφική αλητεία είναι το ελάχιστο... Πίσω της κρύβονται πολλά και δραματικότερα και επεξηγηματικά για τη σημερινή κρίση!
Πρωταγωνιστές της κρίσης φέρονται και  δημοσιογράφοι! ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, που βέβαια, εν πολλοίς, έχουν ως ορντινάτσες τους ΔΟΤΟΥΣ δημοσιογράφους. Ο κύριος -δημοσιογράφο να τον κάνει κανείς- Χασαπόπουλος, εκ Ξάνθης, μπορεί να σας το πιστοποιήσει- Λακές ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ είναι του ΠΑΣΟΚ-λάθρα εισελθών στον Τύπο... κι όμως χρυσοπληρώνεται...
Δείτε πιο κάτω ..λίγα-συμβολικά για τους καραγκιόζηδες πράκτορες-φόλες του Κ.Κ.Ε...που έχουν κάνει ΚΑΤΑΛΗΨΗ των Μ.Μ.Ε. -με την απίστευτη δημοσιογραφική ανεπάρκειά κι ,ανικανότητά τους:- ΚΑΘΕΤΟ ΑΥΤΟ.. και αποδείξιμο , αν προκληθούμε-!
Εδώ στο ελληνικό γίγνεσθαι φτάσαμε στο σημείο... αν δεν δηλώσουμε αριστεροί, πάμε στον πάτο της ανυπαρξίας... Τέτοιος ο φασισμός της άπασης αριστεράς , σοσιαλίας και κομμούνας! Ο Φασισμός έχει προϊστορία στην μάνα τους.. την ΕΣΣΔ! ΄Ομως εδώ, δια του ΚΚΕ συνεχίζει να υπάρχει... όχι γιατί η η ψευδοιδεολογία .. έχει πέραση, αλλά λόγω γινατιού της σαβούρας "των αγωνιστών" του Κ.Κ.Ε που απέμεινε... και συνεχίζει να τσινάει... πιστεύοντας ...ότι...δα και υπάρχει! Αυτή είναι η αλήθεια!
Ναι αυτά τα λαμόγια της πάσης ανηθικότητας εφόρμησαν ως γήπες ..κατασπαράσσοντας τον πλούτο της Ελλάδας.. εν ονόματι της ανηθικότατης ...ηθικής της ιδεολογίας τους...
ΟΙ ελεγχόμενοι από αυτό το πνεύμα λαμογιάς ,δημοσιογραφίσκοι... θα σας το πιστοποιήσουν! Δεν είναι οι του ΚΚ.Ε έλκοντες ,είναι και οι ΚΩΛΟΠΑΣΟΚΟΙ  δημοσιογράφίσκοι!
ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ...ΠΙΟ ΚΑΤΩ... τη διασταση του λαμόγιου, εξαρτημένου δημοσιογραφισκού ..που εγκληματεί κατά του λαού...ΣΥΜΟΤΩΜΑΤΙΚΑ! Ο δε ο δημοσιογραφίσκος αυτός-αυτό το φαιδρό υποκείμενο... που ποιεί ανεκδότως και τον σπουδαιοφανή... διετέλεσε ΚΝΙΤΗΣ... και ανήκει στο Κ.Κ.Ε!!
Δεν είναι μόνο οι καταλήψεις ...ερειπομένων κτιρίων..σχολείων.. κ.λ.π. ΕΔΩ έχουμε καταλήψεις των Μ.Μ.Ε... από τους μειοψηφικούς μπάσταρδους της μανδαμίτσας Παπαρήγα... που μιλάει η χαζοβιόλα εκ Περατάτων Κεφαλωνιάς... και για δημοκρατία, όντας Σταλινική ή ίδία και ντάλα ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ! ..φύσει και θέσει!ΔΕΙΤΕ..ΟΜΩΣ... και αν φωτιστείτε.. ΦΩΤΙΣΤΕΙΤΕ!

Η HELLASNEWS-AGENCY...μπροστά στα φαινόμενα αυτά...έχει αποφασίσει να ΧΤΥΠΗΣΕΙ στο σταυρό για την ..ΑΠΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.. και της μέχρι σήμερα κάκιστης- συμπεριφοράς του. σε βάρος του ελληνικού λαού!
ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΩ  ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΗΝΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ..ΕΚΔΟΧΗ...Και έπεται συνέχεια...:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου