Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ1

ΤΑ ΜΑΛΑΚΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ!... ΚΑΙ ΖΩΟΔΟΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΌΤΗΤΑ ...
Οι δημοσιογράφοι σε παγκόσμια κλίμακα είναι ουσία υπάλληλοι , κοινώς ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ!( Το τι εστί καφετζής -δημοσιογράφος...αν θέλουν να σπουδάσουν, ας επικοινωνήσουν μαζί μας ...) Αυτό να μην ξεχνιέται!Και οι υπάλληλοι έχουν τις ...υποτακτικές τους ιδιομορφίες. Είναι YES MAN..
Λόγω αυτής της ιδιότητας-άγνωστον γιατί.. είναι εχθροί ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ κατά πάσης εμπορικής προσπάθειας ή οικονομικής  συνδιαλαγής. ΜΟΝΙΜΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ! Δεν έχετε παρά να προσέξτε,να δείτε τηλεοπτικά ,ραδιοφωνικά ή εφημεριδιακά τη στάση τους που είναι απόλυτα εχθρική κατά των επαγγελματιών και ζωοδότρων της ζωής ,από γεννησιμιού της ανθρωπότητας! Στρέφονται κατά των  ΕΜΠΟΡΩΝ! Υβρίζουν, υποτιμούν  και λοιδωρούν τους εμπορευάμενους.

Έχουν οι ..άννοες σταθερή τακτική.. Τους εμφανίζουν ..ως κλέφτες, σαλτιμπάγκους , λαμόγια, Κ.Λ.Π. ενώ είναι οι στηλοβάτες και της δικής τους ΖΩΗΣ, χωρίς να το καταλαβαίνουν!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Ρώτειστε όποιον δημοσιογραφίσκο της επιλογής σας.. πώς και γιατί σταθερά στρέφεται κατά των πάσης φύσης εμπορευματομένων, οικονομικών παραγόντων.. Και αμέσως θα καταλάβετε .. τη φαιά ουσία του ..δημοσιογραφικού ανεγκεφαλισμού!
Τυχαίο  ΑΥΤΌ ΤΟ ΦΑΙΝΌΜΕΝΟ; Τυχαία δα και η ταλαίπωρη ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου